Klachten en retourneren

 

Om een klacht in te dienen kunt u de volgende stappen volgen:

1. Stuur een klachtenformulier terug.

* Het formulier moet de volgende informatie bevatten: naam, e-mail-adres,telefoonnummer, productcode en beschrijving, aankoopdatum.

2. Retourneer het product

3. Verzending

Stuur terug naar het volgende adres:

PR8 Style

Citroengras 10

1648 ER De Goorn

 

RETOURS & GARANTIES

 

Voor al onze klanten

 

Wij willen dat u blij bent met uw aankoop.

Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van de geleverde artikelen dan is het mogelijk om het product binnen 14 dagen terug te sturen en om te ruilen voor een zelfde artikel of uw geld terug. Wilt u omruilen of geld terug, zorg dat het dan op de juiste manier verstuurd wordt en niet (extra) kan beschadigen.

Sommige producten zijn echter limited edition. Als we niet in staat zijn om het om te ruilen voor een zelfde artikel krijgt u bijvoorbeeld een zelfde artikel in een andere kleur of een vergelijkbaar artikel. Dit gaat dan wel in overleg met elkaar.

Alle producten die bij ons gekocht hebben garantie van de fabrikant van 12 maanden.

Uitzondering (6 maanden garantie):

 • Flower Bracelets
 • Horloge bandjes
 • Iris Nijenhuis producten*

 

*Producten van Iris Nijenhuis kunnen makkelijk opnieuw in elkaar gezet worden en kunnen op 30 graden Celsius worden gewassen.

 

In het geval dat een product defect is, heeft u recht op een gratis vervanging binnen de voorwaarden van ons garantiebeleid. U moet een bewijs van aankoop kunnen tonen om te bepalen of het product binnen de garantie periode valt.

 

Onder de garantie valt niet:

 

O bag

 1. Algemene slijtage of scheuren van binnentassen, handgrepen en accessoires.
 2. Schade veroorzaakt door de verbruiker.
 3. Vervorming door overmatige blootstelling aan zonlicht en langdurige blootstelling aan extreme warmte bv in een warme auto
 4. Onjuist onderhoud; bijvoorbeeld schade als gevolg van verkeerd schoonmaken en acties die leiden tot inkrimping of vlekken

 

Belangrijke aanvullende informatie O bag

Vanwege de aard van het materiaal en het gietproces kunnen er bij de O bags enigszins ruwe randen ontstaan, kleine bobbeltjes aanwezig zijn en mal overblijfselen op zitten. Ook zijn de tassen niet altijd exact even groot.

Vanwege de aard van het kleurproces van de materialen die Fullspot gebruikt (ethyleen vinylacetaat en siliconen), kunnen de werkelijke product kleuren enigszins afwijken van de afbeeldingen die worden weergegeven op onze website. Helaas spelen verschillende beeldscherminstellingen hierbij ook een rol.

 

O clock

 1. Algemene slijtage, barst in de kast door vallen, lege batterijen. (batterijen kunnen makkelijk worden vervangen door de gebruiker, zie onze Product Guide)
 2. De horloges zijn 3ATM, oftewel spatwaterdicht. Ze mogen dus niet onder water gehouden worden.
 3. Het verlies van dopjes aan het tandwieltje van de O clock.
 4. Scheuren in de band door onjuist gebruik (bv scheuren bij het knopje). Uurwerken dienen er altijd voorzichtig van achteren uit geduwd te worden. Trek nooit aan het randje!
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein