Over Ons

Het verhaal achter PR8 Style.

Zo'n 2 jaar geleden kwam ik, Monique, in Rome. Daar zag ik een ontzettend leuk concept. Namelijk de O Bag. Ik was op slag verliefd op het concept en vond het heerlijk om in de O Bag Stores rond te kijken. Zoveel leuke dingen. In Rome zaten er een aantal O Bag Stores en heb ze allemaal bekeken. Eenmaal thuis speelde de O Bag constant door mijn gedachten. Wat zou ik het leuk vinden om dit product in Nederland te mogen gaan verkopen. Begin 2016 was ik weer in Rome, daar heb ik een O Bag Mini Powder Roze gekocht om te ondervinden hoe de kwaliteit van het product zou zijn. Na een half jaar zag hij er nog steeds ontzettend mooi uit.

Ik had het gevoel, als ik het nu niet oppak, krijg ik er nog spijt van en zou dan altijd denken, had ik maar.......

Mijn zus Danielle had mij natuurlijk al langer over de O Bag horen praten en samen vonden we het leuk om een bedrijfje te gaan starten. Nadat we diverse namen hadden bedacht, kwamen we op PR8 Style (Pracht Style). Het is gewoon een prachtig product!!!

We hopen dat mensen het net zo leuk vinden en enthousiast zijn over het product, zoals wij dat zijn.

We willen graag ons product showen op ladiesnights, luxere braderieën, vriendinnen avond/middag. Je kunt ons altijd bellen voor een leuk evenement. Dan pakken we onze voorraad in en komen langs.

Daarnaast gaan we ook in 2 kapperszaken de Fullspot producten neerzetten. Dit is momenteel nog in ontwikkeling. Zou u het ook leuk vinden als wij een aantal van deze producten in uw zaak neer zetten, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Ook voor de kerst, een leuk cadeau voor uw personeel! Wij komen graag langs in uw bedrijf om samen met uw werknemers en/of hun vrouwen een leuke tas samen te stellen.

 

 

 

 

  

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein